Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Taukoilemme! 

VELKOMIN!

Olet tainnut eksyä islanninhevostalli Eilikurin kotisivuille. Eilikur on keppihevostalli, eli jos et pidä keppihevosista, voit asiatonta tervehdystä jättämättä mennä mieleisillesi sivuille. Muutoin olet ystävällisesti tervetullut!

Eilikur on vastaperustettu aktiivinen islanninhevostalli, jonka toiminta painottuu maastoiluun kasvattirodun erinomaisten ominaisuuksien vuoksi. Tuntitoimintaa järjestetään, mutta asiakkaiden puutteessa toiminta on enemmän tallin sisäistä. Eilikur on islantia ja tarkoittaa vahvaa ja mahtavaa. Tallin vaihtelevaa historiaa ja muuta tallista voit lukaista täältä.

Talli sijaitsee Espoon alueella, hieman rauhallisemmalla omakotialueella.
Täten naapuruustalliksi pääsy on mahdollista, jos tallisi sijaitsee Espoon rajojen sisällä. Emme ota netin välityksellä yhteistyötalleja ellei IRL-toiminta ole mahdollista.
Tallia ylläpitää siis 13-vuotias Sanni ja 15-vuotias Kioja, ja ylläpidämme tallia niin IRL- kuin URL- puolella. Vastailemme viesteihin aina kun ne huomataan.
Muistathan, että kaikki materiaali sivuillamme on suojattu tekijänoikeuksin, joten kopiointi on ehdottomasti kiellettyä.

Pidemmittä puheitta pääset tutkimaan sivujamme. Jätäthän  tervehdyksen vieraskirjaan? :)

Terveisin, Kioja ja Sanni

 

Päivityksiä

5.3.2014 Kioja vastaili vieraskirjan viesteihin.
22.10 Moikkamoi. Sanni taas piipahtaa täällä autioituneella sivustolla.. Kylläpä viime päivytyksestä on aikaa..
22.6 Tättärää! Kohta kilahtaa Eilikurin historiaan ensimmäinen vuosi täyteen! Vaikkakin on ollut pitkä tauko on talli edelleen pystyssä ja tulee olemaankin. T. Sanni
3.6 Juu, elikkäs.. Pitkästä aikaa meikäpoika eksyi taas tänne päivittelemään. Pitkäpitkä tauko on edelleen käsillä, eikä täällä olla päivitelty moneen kuukauteen kuten varmaan moni on huomannutkin. Pitkästä aikaa vastailin nyt viesteihin ja ajankohtaistin muutenkin. En ole ratsastellut kovinkaan aktiivisesti, syksystä yhteensä ehkä viitisen kertaa. Mutta, katsotaan nyt sitten että mihin suuntaan toiminta tästä lähtee. Hyvää ja leppoisaa kesää toivottaa Sanni!


10.3 Kioja vastaili vieraskirjan viesteihin.

1.2 Kioja, joka on tauolla, on tullut nauramaan itselleen. Korjailin muutamia pikkuvirheitä. Mm. Vakur frá Ófeigur on kuollut ja olen estehevoseni, Soulin, ostanut aikaa sitten. Lisäksi vilkaisin Yhteys -boxia ja siellähän oli viestejä! (Joihin Sanni-ihanainen oli jo vastannut, mutta kuitenkin)

30.1 Huhhuh! Varmaan yksi jos toinenkin on huomannut millainen tauko on näin syksyllä pidetty. Minä, Sanni päivittelin näin puolen vuoden aikana tulleita viestejä ja tekstejäkin. Nuo kesäkuvatkin pitäisi jo viimeistään heivata.. Pitäisi jo ryhdistäytyä! :D 


13.8 Arabitamma Soul of the Wolf ox on saapunut talliin! Neitokainen on Ladyn kanssa niiden muiden rotujen edustajia. Vaan mitäpä issikkatallissa yksi arabi haittaa? Tuopahan energiaa talliin. :D Soulin löydät asukkaista.

3.8 Saimme sivustollemme arvostelun, joka on löydettävissä Muuta -kategoriasta. Arvostelijana toimi arvostelusivu Kyyneleen Yonna.

29.7 Bylgja frá Eilikur on syntynyt. Tamman emä on Hallveig frá Brekkufelli ja isä Grim frá Dyggur. Tämä lempeä nuori neiti on tulossa myös tuntikäyttöön ja leirille.

26.7 Uusia hevosia on tulossa! Sivut ovat vielä tekeillä, samoin kuin hevosetkin, mutta eiköhän nekin saada valmiiksi ennen leirin alkua.

27.6 Kaikilla hevosilla on nyt sivut ja kuvat. Lisäksi yläkuva on vihdoin lisätty. Muutamia pikkuviilauksia vielä tekemättä, mutta kyllä nämä tästä edistyvät!

26.6 Sivut edistyvät jälleen nopeasti. Muuta -kategoriaan ja 'Asukkaisiin' on tullut lisää materiaalia, joita voit käydä kurkkimassa.

24.6 Tallin sivuja remontoidaan reippaalla vauhdilla. Myös tallin tilat ovat remontin alla, liat ovat saaneet huutia ja sisustus kaipaa vielä säätöä.

 

Kuvat © Kioja - Do not copy

 

©2019 Eilikur - suntuubi.com